Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Για ποιό λόγο η Delticom έχει τόσο οικονομικές τιμές
 2. Ποιά είναι η εταιρία Delticom AG?
 3. Διαθέτετε και ελαστικά για μοτοσυκλέτες
 4. Διαθέτετε και ελαστικά για φορτηγά
 1. Για ποιό λόγο η Delticom έχει τόσο οικονομικές τιμές

  Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να δώσουμε το λόγο στoν γερμανικό οργανισμό ADAC ο οποίος γράφει στο περιοδικό του «ADAC motorwelt» τα ακόλουθα όσον αφορά τις τιμές των ελαστικών:
  \r\n«Τις κλίμακες τιμών που αναγράφονται για τα μεμονωμένα ελαστικά (χωρίς ζυγοστάθμισης και μοντάρισμα) συγκέντρωσε ο γερμανικός οργανισμός Stiftung Warentest με εθνική δημοσκόπηση που απευθυνόταν σε εμπόρους [...]. Λειτουργούν ως ενδεικτικά στοιχεία διότι υπάρχουν έντονες διαφορές στην τιμή από έμπορο σε έμπορο. Ο λόγος: οι κατασκευαστές ελαστικών πωλούν τα προϊόντα τους στο εμπόριο σε διαφορετικές τιμές. Κριτήρια όπως ο όγκος της παραγγελίας ή η χρονική στιγμή της παραγγελίας έχουν άμεση επίδραση στην τιμή αγοράς του εμπόρου. Και ο ίδιος ο έμπορος πρέπει φυσικά να υπολογίσει την τιμή πώλησης που να τον συμφέρει οικονομικά. Ο πελάτης που επηρεάζεται από την τιμή δεν έρχεται για να κάνει πλήρη σύγκριση των τιμών.»
  \r\n Αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα.
  \r\nΘα θέλαμε όμως να συμπληρώσουμε ότι λόγω των διεθνών επαφών μας έχουμε δυνατότητα απόκτησης προϊόντων σε σεβαστές ποσότητες και με ελκυστικούς όρους καθώς επίσης οι επιχειρηματικές διαδικασίες μας ολοένα και αυτοματοποιούνται χάρη στην διαρκή χρήση της τεχνολογίας του ίντερνετ εξοικονομώντας έτσι σημαντικές δαπάνες. Όλα αυτά τα μεταβιβάζουμε στους πελάτες μας με τη μορφή ευνοϊκότερων τιμών. 2. Ποιά είναι η εταιρία Delticom AG?

  Εκτενέστερες πληροφορίες γα την zur Delticom AG θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.delti.com. 3. Διαθέτετε και ελαστικά για μοτοσυκλέτες

  Ναι, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε μια εκτενή προσφορά ελαστικών για μοτοσυκλέτες. Εδώ θα βρείτε τις προσφορές μας σε ελαστικά μοτοσυκλέτας. 4. Διαθέτετε και ελαστικά για φορτηγά

  Ναι, εδώ θα βρείτε τις προσφορές μας σε ελαστικά για φορτηγά.