Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

211-1983794211-1983794

Alfa Romeo από την Ιταλία κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα για απαιτητικούς πελάτες. Παραδοσιακοί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων το 1986 ενσωματώθηκε μέσα στην ομάδα Fiat.
Alpina μάρκα είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ τους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων. Η εταιρεία προσφέρει βελτιωμένα αυτοκίνητα με βάση τη σειρά προϊόντων της BMW.
Ένας Βρετανός κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων, οι οποίες αυξήθηκαν στην πρόκληση για την κατασκευή μιας μάρκας αγωνιστικά αυτοκίνητα για το δρόμο στα πρώτα χρόνια του 20ου αιώνα.
Audi είναι τα άριστης αυτοκίνητα, με μια ιδιαίτερα σπορ επαφή. Ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα και εκτελεστικό αυτοκίνητα και πολυτελή κατηγορία, Audi είναι μέρος τους κορυφαίους κατασκευαστές του σήμερα.
Bentley είναι ένας από τους κορυφαίος παραγωγός, όταν πρόκειται για αυτοκίνητα πολυτελείας.
BMW, η γερμανική κατασκευαστής των υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα, εντυπωσίασε τους οδηγούς σε όλο τον κόσμο. BMW συμμετέχει πολύ ενεργά στην ανάπτυξη των νέων ελαστικών.
Cadillac είναι ένα τμήμα της General Motors Company Ηνωμένες Πολιτείες που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα αυτής της μάρκας είναι γνωστή μέχρι το 1970 λόγω του μεγέθους τους.
Κατασκευαστής αυτοκινήτων Chevrolet ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1911. Σήμερα, η εταιρεία προσφέρει τα οχήματα της σχεδόν παντού στον κόσμο. Η γκάμα των μοντέλων από την Chevrolet είναι αρκετά εντυπωσιακά. Εκτός από τα μικρά και μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα , η Chevrolet προσφέρει επίσης σπορ αυτοκίνητα , SUV και μικρά φορτηγά .
Μια παραδοσιακή αμερικανική εταιρεία με ένα αρκετά περιπετειώδη ιστορία της εταιρείας. Το 2011, η Fiat έγινε ο κύριος μέτοχος της Chrysler Group LLC.
Η ιστορία του Citroëν ξεκίνησε το 1919, όταν ο πρώτος τύπος Citroen A μπήκε στην παραγωγή. Σήμερα η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Η γκάμα τους καλύπτει τα πάντα, από μικρά και μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα σε πολυτελή αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα.
Dacia είναι ένας κατασκευαστής των πιο αποδοτικών οχημάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 σε συνεργασία με τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault.
GM Daewoo είναι θυγατρική της General Motors και ειδικεύεται στα μικρά αυτοκίνητα και τα μικρομεσαίων αυτοκινήτων.
Daihatsu είναι ιδιαίτερα γνωστή για την παραγωγή οχημάτων στη μικρομεσαία κατηγορία. Η γκάμα του κατασκευαστή συμπληρώνεται από ορισμένα μοντέλα SUV, και πολλά μικρά φορτηγά.
Dodge είναι ένα εμπορικό σήμα των αυτοκινήτων των ΗΠΑ, ένα τμήμα της Chrysler Group LLC. Dodge παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά είναι κυρίως με τη μορφή των εισαγόμενων αμερικανικών οχημάτων.
Μοντέλα από τα αυτοκίνητα της Ferrari είναι σίγουρα η πιο εντυπωσιακό. Ο ιταλός κατασκευαστής του σπορ αυτοκινήτων και Formula 1 αυτοκίνητα για περίπου το 90% του γκρουπ Fiat.
Η Εταιρεία Fiat ιδρύθηκε το 1899. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, ο Ιταλός κατασκευαστής έχει επίσης αναπτύξει διάφορες εξαγορές, αποτελεί ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η Fiat παρέχει κυρίως ένα ευρύ φάσμα των διαφόρων αυτοκινήτων και μικρού μεγέθους αυτοκίνητα.
Η Ford είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο, και είναι δημοφιλής μεταξύ των οδηγών σε όλο τον κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη το ευρύ φάσμα των μοντέλων μπορεί να βρεθεί για κάθε ανάγκη και κάθε αίτημα για κατάλληλο όχημα.
Η Honda κατασκευάζει ειδικά κατηγορία μικρομεσαία και μεσαία οχημάτων. Η Ιαπωνική εταιρεία αναπτύσσει, κατασκευάζει αγορές αυτοκινήτων για την παγκόσμια αγορά. Η Honda είναι επίσης ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητήρων στον κόσμο.
Η Hyundai είναι ένα από τα χαμηλότερα κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε μόλις το 1969 και οκτώ χρόνια αργότερα το πρώτο αυτοκίνητο ήρθε από τη γραμμή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Hyundai έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και οχημάτων, τα οποία πωλούνται τώρα σε όλο τον κόσμο. Που προσφέρονται κυρίως μικρών και μεσαίων οχημάτων, μικρά φορτηγά, SUV και σπορ αυτοκίνητα.
Infinity είναι η μάρκα πολυτελείας το 1989, από την αυτοκινητοβιομηχανία Nissan.
Ο Ιάπωνας κατασκευαστής Isuzu είναι γνωστός ως κατασκευαστής των οχημάτων, όπως τα SUV, έτσι ώστε ο κατάλογος των μοντέλων αυτοκινήτων, που αναπτύχθηκε σε σύγκριση με άλλους Ιάπωνες κατασκευαστές σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Jaguar σπορ αυτοκίνητα από τον Ηνωμένο Βασίλειο με ένα αίσθηση πολυτέλειας. Δεδομένου ότι αυτό είναι το σπορ αυτοκίνητα και λιμουζίνα, η κινητήρες υψηλής απόδοσης, τα ελαστικά είναι κυρίως με μεγέθους μεταξύ 16 και 21 ίντσες για χρήση.
Μάρκας Jeep σημαίνει υψηλή ποιότητα off-road, που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις. Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα τους είναι το Jeep Cherokee.
Kia είναι ο νούμερο δύο αυτοκινητοβιομηχανία στη Νότια Κορέα για τις αγορές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Εκτεταμένη γκάμα τους περιλαμβάνει τα πάντα, από μικρά αυτοκίνητα μέχρι μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα και τα φορτηγά.
Lada είναι εδώ και καιρό ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στη Ρωσία και της Ανατολικής Ευρώπης. Αρκετοί κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν συνεργαστεί μαζί με την Lada.
Ιταλός κατασκευαστής αυτοκινήτων με ταυρομαχίας ως λογότυπο, από το 1964 τα σπορ αυτοκίνητο που κατασκευάζονται σε μικρές σειρές και το 1998 εντάχθηκε στην ομάδα Volkswagen, ως μέρος της Audi AG.
Lancia ήταν ένας από τους πρωτοπόρους στην αυτοκινητοβιομηχανία και ήταν πάντα ένα μεγάλο όνομα στους αγώνες ράλι. Μέρος της ομάδας Fiat από το 1969, και σήμερα διατηρεί στενή συνεργασία με τον κατασκευαστή αυτοκινήτων Chrysler.
Όταν πρόκειται για την ανάπτυξη υψηλής απόδοσης off-road οχήματα, Land Rover είναι ένα από τα πιο διάσημα και δημοφιλή εμπορικά σήματα. Land Rover είναι σχεδόν αναπόφευκτη για κάποιον που ξοδεύει πολύ χρόνο οδήγησης στο δρόμο. Η Βρετανική μάρκα αυτοκινήτων έχει τις ρίζες της στην ανάπτυξη των γεωργικών οχημάτων, μεταξύ άλλων.
Lexus είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες, όταν πρόκειται για την παραγωγή των οχημάτων μεσαίας τάξης και η ανώτερες τάξεις. Lexus είναι μέρος της Ιαπωνικής μάρκας Toyota Motor Corporation και βάλει έντονη σημασία στην οδήγηση του αυτοκίνητου.
Ιταλός κατασκευαστής για τα σπορ αυτοκινήτων με το λογότυπο της τρίαινας. Maserati είναι μια ανεξάρτητη μάρκα με μεγάλη επιτυχία στα αυτοκίνητα και πλέον είναι μέρος της ομάδας Fiat.
Η Maybach χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη και πώληση πολυτελή σεντάν ως θυγατρική της Daimler AG Γερμανίας. Από το 2011 Maybach έχει αντικατασταθεί από την Mercedes S-Class.
Από τα μικρά στα μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα, από τα σπορ αυτοκίνητα μέχρι στα SUV, η Mazda καλύπτεται σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων. Από το 1959, όταν πούλησε το πρώτο μοντέλο τους, η ιαπωνική εταιρεία έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο.
Mercedes-Benz είναι ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο και επίσης είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Daimler AG. Mercedes θέτει μεγαλύτερη έμφαση στην οδηγική άνεση κατά το σχεδιασμό των αυτοκινήτων τους.
MG Motor είναι μια βρετανική μάρκα αυτοκινήτου. Μετά την πτώχευση της MC Rover, τα αυτοκίνητα έχουν αναπτυχθεί από την Shanghai Automotive Industry Corporation.
Mini είναι μια μάρκα των μικρών αυτοκινήτων, που αναπτύχθηκε από την British Motor Corporation (BMC) και κατασκευάζονται από διαφόρων εταίρων όπως Austin, Morris και Rover.
Mitsubishi προέρχεται από την Ιαπωνία και είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο, που ειδικεύεται κυρίως σε μικρά και μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα. Η Mitsubishi γκάμα περιλαμβάνει, επίσης τα μικρά φορτηγά και οχήματα SUV.
Το πρώτο όχημα έχει παραδοθεί κυρίως από τον Ιάπωνα κατασκευαστή στην Αυστραλία, η Nissan εξάγει τα αυτοκίνητά της σε όλο τον κόσμο σήμερα. Η γκάμα των οχημάτων περιλαμβάνει τα μοντέλα μεσαίου μεγέθους, σπορ αυτοκίνητα και τα SUV.
Αρχικά γερμανική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων Οπελ (λειτουργεί σήμερα στο πλαίσιο της General Motors ), πουλά τα οχήματά της, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε χώρες όπως η Κίνα, η Αυστραλία και η Σιγκαπούρη. Οι πελάτες εκτιμούν την υψηλής πιστότητας των διαφόρων μοντέλων Opel.
Η γαλλικής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων Peugeot, που άρχισαν να πωλούν τα αυτοκίνητα το 1891, είναι η παλαιότερη μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο. Πιο πρόσφατα, Peugeot συνεργάστηκε με την Citroen για να σχηματίσουν PSA Peugeot Citroen. Peugeot Citroen PSA είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία πίσω από την Volkswagen AG, την Ευρώπη.
Pontiac ήταν μέχρι το 2010 τμήμα της εταιρείας American General Motors (GM) και εγκαταλείφθηκε από την πτώχευση της GM. Pontiac έχει χρησιμοποιηθεί για χρόνια να ενσωματώσει τα σπορ αυτοκίνητα της μεσαίας κατηγορίας τιμών, που διατίθενται στην αγορά σε ένα πιο νεανικό κοινό. Ιδιαίτερα, το μοντέλο Firebird Trans Am έχει γνωρίσει μεγάλη δημοτικότητα με το ρόλο του σε μια επιτυχημένη αμερικανική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980.
Porsche, για πολλούς οδηγούς, είναι η μάρκα που εκφράζει τα σπορ αυτοκίνητα, αφού είχε μια σημαντική ανακάλυψη το 1963 με την Porsche 911. Η Porsche είναι επίσης ένας από τους λίγους κατασκευαστές αυτοκινήτων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ανάπτυξης των ελαστικών.
Της Μαλαισίας κατασκευαστής αυτοκινήτων Proton γεννήθηκε το 1983 από την συνεργασία μεταξύ της Mitsubishi και Heavy Industries, και το 1985 άρχισε την παραγωγή.
Η Renault είναι ένας από τους μεγαλύτερες σε πωλήσεις μάρκες αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Η μεγάλη ποικιλία των διαφορετικών μοντέλων η Renault προσφέρει το κατάλληλο όχημα για κάθε ανάγκη.
Rover είναι μια μάρκα αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτει μια μακριά και πλούσια ιστορία. Λογότυπο με τα πολεμικά πλοία Viking είχαν σχεδιαστεί στα μέσα της δεκαετίας του '80.
Σουηδική μάρκα Saab για εκτελεστικό αυτοκίνητο, αξιόπιστα και με υψηλή χιλιομετρική απόδοση.
Η ισπανική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων Seat ιδρύθηκε το 1950 και από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 είναι μέρος του ομίλου της Volkswagen. Προσφέρονται κυρίως τα σπορ οχήματα από την κατηγορία των συμπαγών μοντέλων και μεσαία τάξη.
Η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία Skoda ιδρύθηκε το 1925 με τη συγχώνευση των Laurin και Klement. Το υποκατάστημα της εταιρείας αποκτήθηκε από την Volkswagen AG το 1991, η οποία οδήγησε σε μια εποχή της επιτυχίας για την Skoda.
Τα συμπαγή οχήματα που ανήκουν στην γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Daimler AG είναι κυρίως πολύ δημοφιλή, ιδιαίτερα για τους οδηγούς που ταξιδεύουν περισσότερο στην πόλη.
Ο τέταρτος μεγαλύτερος της Νότιας Κορέας, αυτοκινητοβιομηχανία της SsangYong Motor, που ειδικεύεται σε όχημα AWD και FWD. SsangYong έχει εισέλθει σε μια εταιρική σχέση με τη Mercedes-Benz το 1991.
Subaru είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός των οχημάτων 4x4. Εκτός από την ισχυρή SUV, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει επίσης μικρά και μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα.
Η ιαπωνική εταιρεία Συζύκι ιδρύθηκε το 1909 και ξεκίνησε την ανάπτυξη μοντέλων των συμπαγών αυτοκινήτων από το 1937. Ακόμα και σήμερα, Suzuki ειδικεύεται σε μικρά οικογενειακά αυτοκίνητα, ολοκληρώθηκε με ορισμένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα και διαφορετικά τα SUV κυρίως.
Το 2007, η Toyota Motor Corporation στην Ιαπωνία αυξήθηκαν ως η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, με πωλήσεις πάνω από 9,5 εκατομμύρια οχήματα. Ειδικότερα, η αξιοπιστία υπολογίζεται από τους οδηγούς των οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Φάσμα των μοντέλων οχημάτων της Toyota περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες.
Η γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων Volkswagen είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στην Ευρώπη και του τρίτου κόσμου. Η μητρική εταιρεία, Volkswagen AG, Audi πωλεί αυτοκίνητα, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, Scania, Seat, Skoda και VW. Ένα αυτοκίνητο λατρεία του 20ου αιώνα ήταν Volkswagen Beetle.
Η Volvo είναι μια σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία ο οποίος προσφέρει μια ευρεία επιλογή των μεγάλων οικογενειακών αυτοκινήτων, εκτελεστική και πολυτελή αυτοκίνητα και τα SUV. Τα αυτοκίνητα Volvo γενικά γνωστή για την υψηλή χιλιομετρική απόδοση τους.